Guardians of the Galaxy, en film med bra soundtrack

Guardians of the Galaxy, är ett ganska uttjatat namn på en titel. Det har förekommit tidigare som datorspel, och nu har det kommit som både film och soundtrack. Som film är dock Guardians of the Galaxy en ren njutning, och tillsammans med ett soundtrack som innehåller välkänd musik tillsammans med ny så kommer allt detta på plats och till sin rätt.

Filmen, Guardians of the Galaxy, har fått en så hög rating på IMDb som 8.4 av 10 möjliga. Detta förstår vi när vi sett filmen och hört musikens ackompanjemang till den. I filmen som utspelas i rymdmiljö så måste en grupp kriminella rymdinvånare gå samman mot ett gemensamt mål. Målet är att stoppa en fanatiker, vid namn Ronan the Accuser att förgöra galaxen.

Soundtracket till Guardians of the Galaxy spås få lika bra kritik

Oavsett om du är filmälskare, eller inte så kommer du att älska detta sundtrack. Här hittar du välkänd musik, som du vill lyssna till om och om igen. Bland annat så har våra svenska artist Björn Skifs, ännu en gång fått med sin välkända coversång ”Hooked on a Feeling”. Denna omringas av andra kända låter såsom ”Ain´t no Mountain High Enough”, ”I´m not in Love”, ”Spirit in the Sky” och många flera.

Om du letar efter bra klassisk rock och popmusik, med en blandning av material så kan vi kraftigt rekommendera soundtracket till ”Guardians of the Galaxy”. Något riktigt bra att ha tillhands i vintermörkret.

Soundtracket till, såväl som filmen, Guardians of the Galaxy hittar du på CD-on till verkligt bra pris och med snabba och säkra leveranser. Klicka här för att beställa ditt exemplar av soundtracket till Guardians of the Galaxy.

Updated: December 11, 2014 — 2:26 pm