Idoltåget rullar på som vanligt

Idol är ett populärt arrangemang som kommer tillbaka för nya säsonger lika säkert som skinkan på julbordet. Varje gång Idol drar igång en ny turné för att söka nya talanger i vårt land, så slås det nästan alltid ansökningsrekord.

Likväl som det är många som söker till Idol, så är det ännu flera som tittar på Idol varje gång från TV-sofforna i hemmet. Likaså med Idol 2014. Tyvärr så är ju de som söker till Idol, inte alltid medvetna om sina egna resurser och faller platt vid ett möte med den alltid lika kalla och skrämmande Idol juryn. Men vad gör det, det är ju lite av det roliga som gör Idols underhållningsvärde.

Hur är årets Idol? Idol 2014 och det som sker

I årets Idol 2014, så var det en del nya saker som hände. Bland annat så blev det en kamp mellan den sittande juryn, och den gamla originaljuryn från starten av det alltid så populära programmet Idol. Kampen mellan de två jurygrupperna går ut på att ta reda på vem av dem som är mest kompetent och kan ta fram årets vinnare i Idol 2014.

Det kom också en s.k. playbiljett, som gjorde att flera som ansökte till årets Idol, kunde komma in i efterhand. Detta gav lite extra krydda i Idol 2014, som tuggar på och sprider underhållning direkt till våra vardagsrum i hela Sverige.

Just i detta skrivande så består Idol 2014´s startfält på fredag av 9 stycken starka namn. Antalet deltagare går ned, i takt med att konkurrensen tätnar som ett strypgrepp i UFC. Vem kommer att äkta ut denna gång? Hur trivs deltagarna med varandra? Vad säjer juryn för elaka saker denna gång? Naturligtvis, vem vinner Idol 2014? Har du koll?

Updated: October 21, 2014 — 12:17 pm